קרח לימון-ג'ינג'ר בכוסות לימון
קרח לימון-ג'ינג'ר בכוסות לימון עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 178 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מים, קרח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וטבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו קרח לימון-ג'ינג'ר בכוסות לימון, גלידת לימון שמנת, ו פאי מרנג לימון מאייר עם קרום עוגיות לימון ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת כוסות הלימון: חתוך פרוסה דקה מאוד מתחתית הלימון כך שהם ישבו יציבים בעמידה.
חותכים את 1/3 הלימון העליון ושומרים לכיסוי הכוסות. חללו בזהירות כל לימון בכפית, הסתובבו וחפרו לתוך הגומה כך שכל החלק הפנימי של הפרי ייצא, דאגו להשאיר את קליפת הלימון בטקט. קוצצים ומועכים את עיסת הלימון ומסננים לבלנדר. (אתה צריך על 1 כוס מיץ לימון טרי, שומרים אותו למילוי.) להקפיא את כוסות לימון קרטונים ביצים, עם המכסים שלהם, לפחות 1 שעה או עד לילה. הקליפה הקפואה תמנע מקרח הלימון להתמוסס מהר מדי כשאתה מגיש אותו.
שלב את הסוכר, המים והג ' ינג ' ר בסיר על אש בינונית. מבשלים בעדינות ומערבבים במשך 2 דקות עד שהסוכר מתמוסס וריחני הג ' ינג ' ר אינם מאפשרים לסירופ לרתיחה או להחשיך.
מסירים מהאש, מכסים ותלולים עד להתקררות.
ממלאים בלנדר בקרח כתוש, יוצקים פנימה את הכוס השמורה של מיץ הלימון הטרי, מוסיפים את סירופ הג ' ינג 'ר (מסירים את חתיכות הג' ינג ' ר הגדולות) ומעבדים עד שהם עכורים.
מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים שוב. להקפיא במשך שעה 1 כדי המשרד אותו קצת. גורפים את קרח הג ' ינג ' ר הלימון לכוסות הלימון המוכנות, מקשטים בעלי נענע, מעליהם מכסה הלימון ומגישים.
מגישים בכוסות ביצה למצגת נהדרת.