רוטב ספגטי עם רתיחה איטית עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רסק עגבניות, גזר, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו ספגטי מחיטה מלאה עם רוטב בשר איטי ומבושל, רוטב בשר איטי ומבושל עם פסטה, ו רוטב עגבניות איטי כפרי עם בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בשר בקר ונקניקיות במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא חום ונקניק הוא כבר לא ורוד, על 8 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים תערובת בקר ומרכיבים שנותרו למעט ספגטי וגבינת פרמזן ב 3 1/2-ל 4 ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
ספגטי
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
4
כ -20 דקות לפני ההגשה, לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.