ריזוטו מיקרוגל עם בשר חזיר ותירס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. אם יש לכם בשר חזיר, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), ריזוטו במיקרוגל, ו ריזוטו במיקרוגל של סאלי.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בתבנית תבשיל 2 ליטר; מיקרוגל על 5 דקות גבוהות. מערבבים יין ומרק; מיקרוגל על 12 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
ירקות בתערובת קליפורניה
2
מערבבים במים ובשר חזיר; מיקרוגל על 12 דקות גבוהות. מערבבים בפלפל פעמון ואת המרכיבים הבאים 5 (פלפל פלפל דרך פלפל שחור); מיקרוגל על 3 דקות גבוהות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אטריות ריגטוני מיובשות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.