קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות

שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות
שאריות של גלילי הודו עם רוטב חמוץ וחמוציות חמוציות יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 22 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-50 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך כרוב, גזר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 15 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות, רוטב חמוץ מתוק (לטבילה אגרול ועוד), ו שאריות גלילי אביב הודו.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית ושמן השומשום במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מבשלים ומערבבים את טורקיה, גזר, שום, פלפל שחור, זנגביל, שום ותבלינים עד השום משחרר את הניחוח שלה, על 2 דקות. מערבבים ב 2 כפות של רוטב הסויה, וממשיכים לבשל עד שהגזר מתחיל להתרכך, כ 5 דקות. מערבבים את הכרוב, רוטב צדפות, הנותרים 3 כפות של רוטב סויה. המשך לערבב, עד הכרוב רך מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
רוטב צדפותרוטב צדפות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר את התערובת מהחום, ולהניח בצד.
3
מסננים כל נוזל עודף.
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו מספר גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
כדי למלא את העטיפות, להפריד ולמקם את עטיפות האביב על משטח העבודה שלך, עם נקודות של הכיכר מצביע למעלה ולמטה בצורת יהלום. כפית על 2 כפות של מילוי טורקיה בשורה על פני מרכז העטיפה, ולקפל את הנקודה התחתונה עד כדי לכסות את המילוי. מקפלים את שתי נקודות בצד על גבי העטיפה המקופלת, כדי לסגור באופן מלא את המילוי. שתי נקודות בצד צריך להיות על 1 אינץ ' זה מזה. בתקיפות אבל בעדינות, לגלגל את גליל האביב לתוך גליל הדוק, לגלגל את העטיפה מעל ללחוץ בחוזקה את הנקודה הנותרת. הגדר את העטיפות מלאות תפר בצד למטה על גיליונות אפייה מרופדת קלף כך שהם לא נוגעים. הלחמניות צריכות להיות על עובי האצבע.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביבעטיפות רול האביב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים את הלחמניות הממולאות בתנור שחומם מראש עד שהם מתחילים להשחים, כ -15 דקות. מחית את רוטב החמוציות בסיר על אש בינונית עד שהרוטב חלק, ואז לטאטא בסוכר, חומץ וקורטוב של רוטב סויה. מביאים את התערובת לרתיחה, ומבשלים, מטילים את הרוטב, עד שהסוכר מומס והרוטב מפחית ומתעבה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר רוטב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מגישים את הלחמניות חמות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. דוד & נדיה Chenin בלאן עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.