שאריות של נאצ'וס הודו לחג ההודיה.
נאצ'וס הודו הודו שאריות יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו שאריות של פשטידת הודו לחג ההודיה., שאריות פיצה הודו חג ההודיה, ו חג ההודיה שאריות הודו Divan (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים שאלוט בחמאה החמה עד מתרכך, על 2 דקות. מערבבים פלפלים חלפיניו לתוך שאלוט ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות יותר. מערבבים ג ' לי חמוציות לתוך שאלוט ופלפלים עד מומס.
מערבבים הודו מגורר עם חלפיניו-תערובת ג ' לי חמוציות בקערה עד לשלב ביסודיות. מסדרים שבבי טורטייה על גיליון האפייה מוכן ולמלא כל שבב עם 1 כף טורקיה לערבב. למעלה כל שבב עם 1/2 כפית גבינת צ ' דר לבנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי הגבינה נמס והשבבים זהובים, כ -10 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.