שוקולד-פקאן קרמל תפוחים
שוקולד פקאן קרמל תפוחים נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו מים, שוקולד בייקר, אגוזי פקאן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו שוקולד, קרמל ופקאן תפוחים טבולים, מתוק ומלוח ויסקי קינמון תפוח פקאן קרמל + טפטוף שוקולד, ו פקאן ממולאים תפוחים ברוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחים, ואז להתייבש לחלוטין. (הערה: על מנת שרוטב הקרמל ידבק לתפוחים, התפוחים צריכים להיות מקוררים היטב לפני הכביסה, הייבוש והטבילה ברוטב הקרמל.)
הכנס מקל פופ עץ לתוך קצה גזע של כל תפוח. מיקרוגל קרמל ומים בקערה גדולה למיקרוגל זכוכית על גבוה 2-1/2 דקות. או עד קרמל נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב כאשר עורר.
מכסים צלחת גדולה עם קלף; תרסיס עם ספריי בישול. לטבול תפוחים, 1 בכל פעם, לרוטב קרמל, הופך באופן שווה מעיל כל תפוח. החזק תפוח טבול מעל קערה לתת עודפי קרמל לטפטף בחזרה לקערה. טובלים תפוחים בקוקוס; מניחים על צלחת מוכנה. מקררים 15 דקות.
ממיסים שוקולד לבן עם שוקולד חצי מתוק כפי שמכוון על החבילה; מערבבים היטב.
טפטוף על תפוחים. לחץ אגוזים לתוך שוקולד. חזור לצלחת מוכנה.
להכניס למקרר 1 שעה או עד קרמל הוא מוצק.
הסר תפוחים מהמקרר 15 דקות. לפני ההגשה. (הערה: תפוחים קרמל ניתן בקירור עד 2 ימים לפני ההגשה.)