קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

שעועית ברביקיו מבשלה איטית ונקניקיות

שעועית ברביקיו מבשלה איטית ונקניקיות
שעועית ברביקיו בישול איטי ונקניק עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 500 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. זה מושלם עבור יום האב. לך לחנות ותביא מרק עוף, סוכר חום, שעועית חיל הים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו שעועית ברביקיו בישול איטית ונקניק, שעועית ברביקיו סירית איטית, ו שעועית בישול איטית ברביקיו בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את המרק, 3 כוסות מים, רסק עגבניות, סוכר חום, מולסה, חרדל, תיבול ברביקיו ושום בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
רסק עגבניותרסק עגבניות
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
חרדלחרדל
שוםשום
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מקציףמקציף
2
תוסיף את השעועית. לדחוף שן לתוך כל חצי בצל; לתחוב את הבצל והנקניקיות לתוך השעועית בבישול איטי. מכסים ומבשלים על גבוה עד השעועית הם מכרז, על 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בצלבצל
שעועיתשעועית
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
זרוק את חצאי הבצל. מערבבים בחומץ ורוטב ווסטרשייר, ואז לתת את התערובת לשבת, חשופה, על 15 דקות. ככל שהשעועית יושבת יותר, כך היא תהיה טעימה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חומץחומץ
שעועיתשעועית
בצלבצל
4
מקשטים עם פלפלים כבושים, בצל ירוק ו/או שמנת חמוצה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצל ירוקבצל ירוק
פלפליםפלפלים
5
צילום אנטוניס אכילאוס