תבשיל בקר, בירה ושעורה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לפת, מים, מרק בשר במלח נמוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת בירה אגוזים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר, בירה ושעורה, תבשיל בשר מבושל איטי, בירה ושעורה בקערות לחם, ו תבשיל בקר ושעורה.
הוראות
1
מחממים שמן בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
3
הוסף בשר למחבת; לטגן 10 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל, עלי דפנה, וזרעי קורנית למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
עלי דפנה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
לחשוף; מערבבים רסק עגבניות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים בשר בקר, 1/2 כפית מלח, מים, מרק, ווסטרשייר, ובירה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה, במשך 1 1/2 שעות. להשליך עלי מפרץ וזרעי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
טימין טרי
עלי דפנה
מרק
מים
בקר
בירה
מלח
9
בעוד תבשיל הוא רותח, לקצץ סלק, עוזב שורש 1 אינץ ' גזע על כל אחד; לשפשף עם מברשת.
מרכיבים שתצטרך
סלק
תבשיל
10
מניחים בסיר בינוני, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
12
ניקוז; מגניב. השאר שורש 1 אינץ ' גזע על כל סלק; לשפשף עורות.
מרכיבים שתצטרך
סלק
לשפשף תיבול יבש
13
חותכים כל סלק לתוך 6 פלחי.
מרכיבים שתצטרך
סלק
14
שלב פטרוזיליה, עלי קורנית, ו 1 שן שום. מצקת על 2 כוסות תבשיל לתוך כל אחד 6 קערות. למעלה כל מנה עם 3 פלחי סלק, על 1 1/2 כפיות תערובת פטרוזיליה, ו 1 כפית חזרת.