קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל חזיר 24 שעות

תבשיל חזיר 24 שעות
תבשיל חזיר 24 שעות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר, מקרוני מרפק, ביצים קשות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם חזיר וגבינה, ו תבשיל חום חזיר וגבינה.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים.
3
מערבבים מקרוני, מרק פטריות, חזיר, חלב וגבינת צ ' דר בקערה; מקפלים פנימה קוביות ביצים קשות. כף תערובת לכלי תבשיל בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים צלחת בניילון נצמד ושומרים במקרר 8 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשהביצה קשה
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
מרק פטריותמרק פטריות
מקרונימקרוני
חלבחלב
עוטףעוטף
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר ניילון נצמד מהצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות; שכבה חתוכה ביצים קשות על גבי תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשהביצה קשה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים עד שהתבשיל מבושל ומבעבע, כ -10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

ניתן לשלב את קייג ' ון עם אלברינו, יין רוזוויטי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בודגה גרזון אורוגוואי יחיד כרם אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
בודגה גרזון אורוגוואי כרם יחיד אלברינו
בודגה גרזון אורוגוואי כרם יחיד אלברינו
של צהוב חיוור מאוד אלגנטי לאלברי אונו זה יש אף רענן ותוסס שמזכיר פירות טרופיים עם הדרים עדינים ותווים פרחוניים. בפה, יש גוף עגול ורענן עם שילוב מלוחים ומינרלים המספקים מושג ניכר של טרואר.