תבשיל חצילים איטלקי
תבשיל חצילים איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 83 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פלפל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל נקניק וחציל איטלקי, תבשיל חצילים בסגנון איטלקי, ו הודו איטלקי מתוק ותבשיל חצילים.
הוראות
חותכים חצילים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים חצילים, בקבוצות, באוניית ירקות על מים רותחים. מכסים ואדים 8 עד 10 דקות או עד מכרז.
מסננים על מגבות נייר, ומניחים בצד.
מחממים מרק עוף בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות, בצל, סלרי, בצל ירוק ופלפל ירוק.
הסר מהחום; להוסיף רוטב עגבניות ו 6 המרכיבים הבאים, ערבוב טוב. תניח בצד.
סדר חצי פרוסות חצילים בתבנית אפייה 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. כפית חצי תערובת עגבניות על חצילים; מפזרים 1/4 גבינת מוצרלה מעל תערובת עגבניות. חזור על ההליך עם הנותרים חצילים, תערובת עגבניות, גבינת מוצרלה. למעלה עם גבינת פרמזן.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 דקות או עד מחומם היטב.