תפוחים קרמל
תפוחים קרמל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. אם יש לכם תפוחים, בוטנים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל, ו תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש לחלוטין את התפוחים. הכנס מקל לקצה הגבעול של כל אחד.
קו 9 על 9 אינץ ' או 7 על 11 אינץ תבנית אפייה עם רדיד.
מניחים את האגוזים הקצוצים למחבת מרופדת.
תתאים לסיר עם תחתית כבדה עם מדחום ממתקים. מעל חום גבוה, לבשל 3/4 כוס של שמנת, סירופ תירס, חמאה, וסוכר ל 280 מעלות F (כדור מוצק); בשלב זה הסירופ יהיה זהב.
הסר מן החום בזהירות לסובב את הנותרים 1/4 כוס שמנת וניל. השתמש בזהירות; זה חם מאוד וזה עלול להתיז.
בעוד הקרמל הוא חם, לטבול ולהפוך את התפוחים לתוך קרמל מעיל ולתת את טפטוף עודף. טובלים את התחתית לתוך האגוזים הקצוצים. מסדרים את התפוחים על גיליון עוגיות מרופדת בנייר לא מקל או שעווה ולתת מגניב.