לך לחנות ותביא עלי כוסברה, עור-על, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Chipotle הכוסברה ברביקיו ירכיים עוף + בגידה, צ'יפוטלה-סלט עוף ברביקיו מנגו, ו טאקו עוף רך עם כוסברה Chimichurri ו טורטיות תירס תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את המנגו, כוסברה, צ ' יפוטלס, רוטב adobo, חומץ, שום, מיץ לימון, שמן קנולה, 1 כף מלח 1 כפית פלפל במעבד מזון מחית עד חלקה. להתאים את התיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
שמן פלפל
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
לזרוק את העוף עם חצי מתערובת מנגו בשקית פלסטיק resealable ועיסוי כדי לצפות את העוף עם הרוטב. מקררים לפחות 6 שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
שים את החצי השני של תערובת מנגו בסיר קטן ומבשל על אש נמוכה עד עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מתבלים במלח. הניחו בצד חלק מרוטב המנגו המבושל להגשה והשתמשו בשאר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מחממים גריל בינוני ומברשת עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
הסר את העוף מן המרינדה, צחצוח את המרינדה עודף אז זה לא לשרוף, ולשים על הגריל. גריל העוף, מפנה, עד מבושל דרך, כ -30 דקות, צולה עם רוטב מנגו המבושל במהלך 5 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
1
מערבבים את הכוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק, שום, שמן זרעי ענבים, אגבה, מיץ ליים, מלח ופלפל לפי הטעם במעבד מזון ודופק לקצוץ בערך. המשך עיבוד עד שהרוטב קצוץ דק אבל לא חלק (זה לא צריך להיות מחית). הניחו בצד לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 תות, קלוף
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים את העוף למגש ומגישים עם צ 'ימיצ' ורי ורוטב המנגו השמור.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.