תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי Brisket Braised (Machaca). מנה אחת מכילה 1543 קלוריות, 166 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם קרם מקסיקני, פלפל, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות ו-15 דקות. נסו סיר מאצ'קה איטי, מאצ'קה בקר בישול איטי, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את רוטב המגי, מיץ ליים, 2 כפות מים, שום וסרנוס בקערה בגודל בינוני, מתבלים במלח ופלפל. בזמן שטס כל הזמן, מוסיפים לאט את שמן הזית,
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים את חתיכות חזה בקר לתוך שקית פלסטיק מזון בטוח גדול ויוצקים את המרינדה על זה, הופך את הבשר למעיל. לאטום ולשמור בקירור לפחות 8 שעות או רצוי בין לילה.
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מערבבים היטב, ולאחר מכן לקנן את הבשר לנוזל בתחתית התנור האיטי. מבשלים את חזה הבקר על חום בינוני-גבוה עד הבשר רך וגזרים בקלות עם מזלג, על 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. לגרוס את הבשר לחתיכות 2 אינץ ' ארוכים. להחזיר את הבשר הקרוע לבישול איטי, מערבבים לשלב, ולתת לעמוד עד הבשר חם, על 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
בשר מטוגן חם יכול לשמש כדי למלא בוריטוס, טאקו, tostadas או כריכים. שאריות בשר ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים או קפוא בשקיות מקפיא פלסטיק או מכולות עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
Tostadas
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
מורחים על 1/3 כוס של בשר חם על כל אחד קונכיות פריך. למעלה כל טוסטדה עם כ 2 כפות חסה, כמה אבוקדו קצוץ ו 2 כפות סלסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
Tostadas
1 כף מרסלה יבשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
טפטוף על 1 כף קרם מעל ומקשטים עם פרסקו queso מתפורר.