קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

אלסקה אפויה חרגול

אלסקה אפויה חרגול
אלסקה אפויה בחגב נמשכת כ -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 554 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. אם יש לכם גלידת וניל, קרם דה קקאו, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אלסקה אפויה , אלסקה אפויה ואפה אלסקה .

הוראות

1
בקערה המתאימה למיקרוגל, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר. טורפים פנימה וניל וביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי לטרוף היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים ב-350 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (לא לאפות יתר על המידה). מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הגלידה, סוכריות האנדים, הליקרים ואם רוצים גם צבעי מאכל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
העבר ל-8-in. קערה עגולה (1-1/2 qts.) מרופדת בניילון; להקפיא עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בסיר גדול וכבד מערבבים את החלבונים, הסוכר ושמנת הטרטר. במיקסר ידני מקציפים במהירות נמוכה במשך דקה. ממשיכים להקציף על אש נמוכה עד שתערובת הביצים מגיעה ל-160 מעלות, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מעבירים לקערה; מקציפים עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים בראוניז על תבנית מרופדת בנייר כסף לא משומן; למעלה עם תבנית גלידה הפוכה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
הסר את הניילון. מורחים מיד מרנג על הגלידה, אוטמים לשולי הבראוניז. מקפיאים עד להגשה, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
11
אופים בחום של 400 מעלות למשך 2-5 דקות או עד שהמרנג משחים קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מעבירים לצלחת הגשה; להגיש מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.