קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

אמפנדות בקר

אמפנדות בקר
אמפנדות בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-16 ומחירו 2 מנות.32 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כוסברה, רום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו אמפנדות בקר, אמפנדות בקר, ו אמפנדות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את השמן למחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, הסופריטו והפלפלים, מערבבים מדי פעם עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את רסק העגבניות, האדובו והכוסברה, מערבבים מדי פעם עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
4
מוסיפים את הבקר הטחון, מתבלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה ל -160 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
5
מסירים מהאש, מסננים ומניחים לתערובת להתקרר.
6
לבצק האמפנדה: מנפים את הקמח, הסוכר והמלח על נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק אמפנדהבצק אמפנדה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
7
מכניסים את החומרים היבשים המנופים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מוסיפים את שאר המרכיבים למעבד המזון ומעבדים עד שהבצק נראה כמו כדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מוציאים את הכדור ממעבד המזון ומכסים אותו בניילון. מקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
10
מעבירים את המאפה על לוח מקומח קלות ומרדדים עד שהוא בעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
חותכים למקטעים בעזרת חותך בצק בגודל 4 אינץ'. כל חתך ייצור סיבוב בצק. שים 1 כף מהמלית על החצי העליון של כל סיבוב, ואז קפל את המאפה התחתון כלפי מעלה לצורת חצי ירח. כווץ את הקצוות הסגורים בעזרת האצבע כדי לקפל את החצאים העליונים והתחתונים זה לזה. חזור על שלב זה עד שכל הקצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
12
לרוטב הגויאבה: מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד שהתערובת משיי וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
13
יוצקים את הרוטב בצלחת נפרדת או קערה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
14
הכניסו כ -2 סנטימטרים של שמן למחבת כבדה ועמוקה על אש בינונית וחממו ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מוסיפים את האמפנדות, כמה בכל פעם, ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
16
מגישים עם רוטב גויאבה.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

מרכיבים

2(חוֹרֶף)אדובו (מלח, פלפל שחור גרוס טרי ואורגנו דומיניקני)אדובו (מלח, פלפל שחור גרוס טרי ואורגנו דומיניקני)113(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)16ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית או שמן טעימות ניטרלי, לטיגוןשמן זית או שמן טעימות ניטרלי, לטיגון12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק3(חוֹרֶף)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)הדבק גויאבההדבק גויאבה2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, טחוןבצל, טחון1פלפל אדום, טחוןפלפל אדום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדבש הדריםדבש הדרים2(חוֹרֶף)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים16ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה57(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבןחומץ לבן57(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)חומץ לבןחומץ לבן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסופריטו (שום, כוסברה, פלפל מתוק)סופריטו (שום, כוסברה, פלפל מתוק)

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ניתן לשלב ספרדית עם טמפרנילו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טמפרניו גפרורים. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
גפרור טמפרניו
גפרור טמפרניו
ספר הגפרורים משנת 2013 טמפרניו נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים של ריברה דל דוארו וטינטה דה טורו שגדלו באחוזתנו תורמות את הטעמים הזניים המוכרים, ואילו הריוחה המסורתית המשלבת ענבים גרציאנו מוסיפה טאנין ומבנה. ארומטים בולטים של פטל בשלים ושזיף עשיר מובילים לטעמים מפתים של אדמה, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, זה אדום מפתה יש גימור בהיר כי מתחנן לגימה נוספת של יין זה מובנה היטב. התאם את הטמפרנילו של דוניגן הילס עם מנת פאייה מסורתית המושרה בזעפרן, מולים, שרימפס וצ ' וריסו.