אספרגוס טמפורה
אספרגוס Tempuran יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 185 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מי סודה, קמח אורז, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טמפורה אספרגוס, טמפורה אספרגוס עם מטבל כוסברה שום, ו כוכב צמחוני אספרגוס ווסאבי טמפורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים טיגון ל 350 מעלות F.
חותכים את הישבנים הקשים וסיביים את האספרגוס וקליפות גבעולים עם מקלף ירקות. בקערת ערבוב, לשלב קמח, מלח, כוסברה.
להקציף במי סודה רק עד משולב עם החומרים יבשים.
תן את שאר הבלילה בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אספרגוס לטבול בבלילה ולמקם בסיר עד חום זהוב, על 3 דקות.
מניחים על מגבות נייר לניקוז ומפזרים מלח ים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. גבריאלסקלוף צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.