בשר חזיר צפון אפריקאי חריף Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. אם יש לכם סמבל אולק, כמון טחון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תערובת תיבול צפון אפריקאית, עוף צפון אפריקאי, ו כדורי בשר צפון אפריקאים.
הוראות
1
מניחים פלפל, 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ, sambal oelek, 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית כמון, כוסברה, ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סמבל אולק
פלפל
כוסברה.
שמן זית
שום
כמון
מיץ
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
הנח את הריסה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Harissa
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מערבבים יוגורט, נענע, 1 מיץ כף, ו 1 כפית כמון.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט
כמון
מיץ
מנטה
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים 1 כף שמן זית; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
7
מפזרים חזיר עם 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
מלח
8
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים חזיר להאריסה, פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
Harissa
חזיר
10
מניחים חזיר על מתלה במחבת; מברשת עם האריסה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
Harissa
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
אופים ב 425 במשך 11 דקות או עד רשם מדחום 14
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
12
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות; לחתוך לרוחב לתוך 12 פרוסות.
פינוטג', שנין בלאן וריזלינג הן בחירות נהדרות לאפריקאי. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. היינות של משפחת האדם עם פינוטאג ' של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.