דגים" כדורי בשר " ברוטב פלפל אדום חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות משומר, עלי פטרוזיליה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי עם קציצות דגים ברוטב פלפל אדום חריף, קציצות ברוטב פלפל אדום חריף עם שעועית קנליני, ו הפיכת הדף: ספגטי עם קציצות עוף ורוטב פלפל אדום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון קטן, דופק את הלחם עד שהוא דומה פירורים. מניחים בצד בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את הדגים למעבד ודופק עד שדומים למרקם של בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
הסר לקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיף את שאלוט, שום, פטרוזיליה וטחון במעבד. לזרוק יחד עם פירורי לחם, דגים, ביצה, מלח ופלפל. טופס את התערובת לתוך כדורים, על 1 1/2 אינץ ' רחב, ולהניח בצד על קרש חיתוך. אתה צריך בערך 8 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
בשר טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מעיל מחבת גדולה lidded או מחבת סאוט עם שמן זית ולהגדיר אותו על חום בינוני גבוה. חום את כדורי דגים בקבוצות עד צרוב משני הצדדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
לנקות את כל חתיכות שרופות מהמחבת. או להוסיף רוטב פלפל אדום חריף premade, או בצע את ההוראות להלן כדי לעשות את זה. כאשר הרוטב נגמר ומבשל, מוסיפים את הכדורים בחזרה למחבת. מבשלים במשך 5 דקות, מכוסה, ולאחר מכן להפוך את הכדורים ברוטב ומבשלים עוד 3 עד 5 דקות, עד הכדורים מבושלים דרך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
כדי לשרת, מניחים forkful של ספגטי על כל צלחת העליון עם כפית של רוטב ו 4 כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והפלפל האדום במספיק שמן זית כדי לצפות את המחבת. מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את הפפריקה, קאיין, שום, ומבשלים עוד 2 דקות, עד שהתערובת ריחנית מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
11
מוסיפים את המלח ומערבבים בזהירות את העגבניות. מבשלים עד שהרוטב התעבה והירקות רכים מאוד, כ 5 דקות. כבה את החום וטעם שוב לתיבול. מחית במעבד מזון או עם בלנדר imersion עד חלקה. (זה יכול להיות מורכב עד שבוע מראש).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.