הליבוט עם סלסה ירקות
מתכון הליבוט עם סלסן ירקות מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מכין 2 מנות עם 247 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מלח, בצל, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 89%. הציון הזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: הליבוט א לה ואסקו קון אלביאס אן סלסה ורדה (הליבוט בסגנון באסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשבי תיבול), הליבוט עם סלסה קיווי, ו סלסה מחבת הליבוט.
הוראות
מניחים הליבוט בתוך 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים, לסלסה, שלבו את שאר החומרים בקערה קטנה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב את הליבוט עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.