הקולסלאו של אמא הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 50 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד לרביעי ביולי . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו חומץ ביין אדום, מיונז, זרעי סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 46% . מתכונים דומים: את הקולסלאו של אמא , את הקולסלאו של אמא , ומתכוני הקולסלאו (הכי טוב ב-Winter Veg Coleslaw) .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הכרוב, הגזר והפלפלים. בקערה קטנה מקציפים את השמנת החמוצה, המיונז, החומץ, הסוכר, זרעי הסלרי והמלח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים מעל תערובת כרוב; לזרוק למעיל. מצננים עד להגשה.