בשר בקר מעושן יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 321 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם חזה בקר, פלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -10 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 62%. חזה בקר מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים בשר בקר ב -3 קו. סיר איטי; לשפשף עם עשן נוזלי אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזלי
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
3
שלב את הקטשופ, החרדל וזרעי הסלרי; מורחים על בשר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הסר ושמור על חום.
6
מעבירים מיצי בישול לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
ניתן לשלב חזה בקר עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את הברית של קיליקנון שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
ברית קיליקנון שיראז
ברית 2008 בצבע אדום בוהק עם גווני ארגמן צעירים. האף מפריש תווים שלליקוריץ, טוחן קפה וזיתים שחורים ומלוחים הנשואים עם צ ' אר אלון צרפתי חריף. ניחוחות כהים ומתובלים עוברים בצורה מרשימה לחיך. תחושת הפה החלקה והאיכויות הטקסטוריות משתלבות בצורה מפתה עם האלון כדי לספק גימור מתמשך ודק.