קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות3
ציון בריאות23
מגזין

חזה בקר קייג'ון

חזה בקר קייג'ון
בשר בקר קייג'ון הוא מנה עיקרית שמגישה 3. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל היהודי הזה. לכו לחנות ואספו תיבול קייג'ון, חזה בקר, רוטב עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכונים דומים: חזה בקר, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן.

הוראות

1
מניחים בשר, בצד השמן כלפי מעלה, בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה שלבו את התיבול הקריאולי, מלח השום, לימון-פלפל ופטרוזיליה. משפשפים מעל בשר.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפות מלימוןקליפות מלימון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף עלה דפנה. מכסים ואופים בחום של 350 כ-2-1 / 2 שעות או עד שהבשר פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מסננים וזורקים מיצים. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4
בסיר שלבו את רוטב העגבניות, הסוכר, הסוכר החום, העשן הנוזלי אם רוצים ורוטב הפלפל החריף. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
עשן נוזליעשן נוזלי
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים מעל בשר. מכסים ואופים 30 דקות יותר או עד שהבשר רך והרוטב מחומם.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לחזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. מעבר הגבול של טייט שיראז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מעבר גבול טייט שיראז
מעבר גבול טייט שיראז