קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני

חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני
חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, חומץ בלסמי, חומץ יין אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, רוטב טמפורה יפני, ו סרדינים טמפורה עם רוטב טונאטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את כל הנוזלים, הסוכר והג ' לפנו לבלנדר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבזיליקום והנענע ודופק 5 עד 6 פעמים. טבחים הערה: כדי הדופק: בלנדר צריך להיות מופעל במהירות גבוהה, ולאחר מכן כבוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את השום ואת הדופק 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוציאים את הרוטב מהמיקסר לקערה ומניחים לנוח 1 שעה לפני השימוש במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
בקערת ערבוב מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, מערבבים היטב. לאחר מכן, לטאטא את הביצה, מי סודה, וחומץ. שמור על טמפורה קרה עד לשימוש, ואז מערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בקערת ערבוב מוסיפים את החמאה ותבלין הקג ' ון ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים את החזיר ומשרים למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
8
בסיר טיגון עמוק או בתחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע דפנות הסיר, ל -350 מעלות פרנהייט והתנור ל -300 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
הסר את חזיר טופס המרינדה ולהוסיף אותו הבלילה טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
10
מוציאים את החזיר מהבלילה, 1 פרוסה בכל פעם, ומוסיפים בזהירות לשמן החם. מטגנים עד להזהבה, 4 עד 5 דקות. בישול חזיר צריך להיעשות 2 עד 3 קבוצות. מסדרים את החזיר על תבנית גיליון ושומרים עליו חם בתנור שחומם מראש ל -300 מעלות צלזיוס. לאחר שכל החזיר התבשל, חלקו את החזיר על צלחות הגשה והגישו עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים בזיליקום ארוז באופן רופףעלים בזיליקום ארוז באופן רופף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תבלין Cajunתבלין Cajun596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה רופפיםעלי כוסברה רופפים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 קילו קישואים,צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חלפיניו, זרע וחתוך לקוביותחלפיניו, זרע וחתוך לקוביות1לימון, juicedלימון, juiced596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי נענע ארוזים באופן רופףעלי נענע ארוזים באופן רופף8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן, לטיגוןשמן, לטיגון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה רפוייםעלי פטרוזיליה רפויים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר, פרוס 1/2 אינץ ' עבה על הטיהבשר חזיר, פרוס 1/2 אינץ ' עבה על הטיה11 קילו קישואים,חומץ יין אורזחומץ יין אורז11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי סודהמי סודה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3(חוֹרֶף)חומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן