חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, חומץ בלסמי, חומץ יין אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, רוטב טמפורה יפני, ו סרדינים טמפורה עם רוטב טונאטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכניסים את כל הנוזלים, הסוכר והג ' לפנו לבלנדר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבזיליקום והנענע ודופק 5 עד 6 פעמים. טבחים הערה: כדי הדופק: בלנדר צריך להיות מופעל במהירות גבוהה, ולאחר מכן כבוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את השום ואת הדופק 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מוציאים את הרוטב מהמיקסר לקערה ומניחים לנוח 1 שעה לפני השימוש במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
בקערת ערבוב מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, מערבבים היטב. לאחר מכן, לטאטא את הביצה, מי סודה, וחומץ. שמור על טמפורה קרה עד לשימוש, ואז מערבבים שוב.
מוציאים את החזיר מהבלילה, 1 פרוסה בכל פעם, ומוסיפים בזהירות לשמן החם. מטגנים עד להזהבה, 4 עד 5 דקות. בישול חזיר צריך להיעשות 2 עד 3 קבוצות. מסדרים את החזיר על תבנית גיליון ושומרים עליו חם בתנור שחומם מראש ל -300 מעלות צלזיוס. לאחר שכל החזיר התבשל, חלקו את החזיר על צלחות הגשה והגישו עם הרוטב.