רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה טוב. נסו סלט טאבולה מחיטה מלאה, סלט חיטה חם (או, הפוך Tabbouleh), ו סלט חיטה חם-הפוך Tabbouleh (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים גרגרי חיטה ב 12 כוסות מים בתנור הולנדי גדול 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מביאים פירות יער חיטה ושריית מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 45 עד 50 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מסננים גרגרי חיטה, וקריר.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
4
מערבבים יחד פירות יער חיטה, עגבניות, ואת 11 המרכיבים הבאים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 2 ימים.
6
מקשטים, אם תרצה.
7
* 3 כוסות שעורה מהירה בישול ניתן להחליף גרגרי חיטה. שעורה מוקפצת ב 2 כפות. שמן זית חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות או עד שעורה הוא השחמה קלות. מערבבים 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
8
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות.
9
לנקז שעורה, מגניב. מערבבים יחד שעורה, עגבניות, ו -7 המרכיבים הבאים. מערבבים במיץ ליים ו -3 מרכיבים הבאים רק לפני ההגשה.