תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טופי אישי, פקאן, וטוגנים אפרסק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, טופי, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס אפרסק אישי נמרץ, גרגרי אפרסק זנגביל בודדים ללא דגנים, ו צ'יפס תפוחים בודדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים שש 1 1/4-כוס ramekins או כוסות פודינג על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מערבבים אפרסקים, סוכר, ומיץ ליים בקערה גדולה כדי להתמזג. לחלק מילוי בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
אפרסק
סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערה
1
לטאטא קמח, סוכר חום, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף בחמאה עד תערובת מחזיקה יחד גושים. מערבבים בטופי ופקאנים; מפזרים מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
פקאנים
טופי.
קמח לכל מטרה
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
אופים צ ' יפס עד מילוי בועות ציפוי הוא חום זהוב, כ 40 דקות. מגניב 10 דקות.