ניתן להכין את המתכון ללחם מתוק איטלקי תוך 30 דקות בערך . תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם שמרים, תיבול, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כלחם לא יקר. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 19% , המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: לחם ביסקוויטים איטלקי מתוק , אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה לבנה , ולחם איטלקי מכונת לחם (אפה בתנור) .
הוראות
1
בתבנית מכונת לחם, הנח את שבעת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק
לכל פאונד), ו
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחם
2
בסיום המחזור הופכים את הבצק על משטח מקומח. מחלקים לשניים. מעצבים כל חלק לכדור; לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק
3
מניחים בשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצם
4
טורפים ביצה ומים; מברישים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ