קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

לחם פיסטו צרפתי פריך

לחם פיסטו צרפתי פריך
מתכון לחם פיסטו צרפתי פריך יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 177 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קמח לחם, מים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: לחם צרפתי פריך, פוטאג'צרפתי עם פיסטו, ו צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו.

הוראות

1
שלב 3 1/2 כוסות קמח הבא 3 מרכיבים; להוסיף שמן הבא 4 מרכיבים, והכה במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי כבד חובה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
הוסף 1 1/3 כוסות מים חמים; הכה במהירות בינונית עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש (5 עד 10 דקות), הוספת קמח שנותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מניחים בצק בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בואו לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
5
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 או 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לתוך כיכר עגולה, ולמקם על גיליון אפייה משומן קלות מפוזר עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. לעשות 1/2 אינץ ' חתכים עמוקים בחלק העליון של כל כיכר עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מערבבים ביצה ו 1 כף מים, ערבוב היטב; תערובת מברשת בעדינות על כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מניחים מחבת רדודה על מתלה תנור נמוך; ממלאים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מניחים כיכרות על מדף באמצע.
10
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
הסר מן המחבתות מיד; מגניב על מדפים תיל.

מרכיבים

8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחםקמח לחם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (120° עד 130°)מים חמים (120° עד 130°)14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מעטפות שמרים rapid-riseמעטפות שמרים rapid-rise

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אמיליה ברוט rosé קרמנט דה בורדו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.