לינגוויני טבעוני עם פסטו תרד
לינגוויני טבעוני עם פסטו תרד לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 593 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם גרידת לימון, מלח ופלפל גרוס, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 91% . מתכונים דומים: לינגוויני עם פסטו תרד-עשבי תיבול , לינגוויני תרד עם פסטו אגוזים-ארוגולה , ולינגוויני מחיטה מלאה עם פסטו עשבי תיבול תרד .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את הלינגוויני ברתיחה עד לריכוך אך יציב לנגיסה, כ-11 דקות; לנקז.
מניחים תרד קפוא בקערה המתאימה למיקרוגל; להפשיר במיקרוגל על בינוני למשך 2 עד 3 דקות. סוחטים כמה שיותר מים מהתרד. מערבבים תרד, פטרוזיליה, כף שמן זית ושום בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק.
מחממים כ-2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית; מוסיפים גרידת לימון ופסטו. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מוסיפים לינגוויני וזורקים לציפוי בפסטו; מבשלים עד להתחממות, 2 עד 3 דקות.