מגש אנטיפסטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מגש Antipasti. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 280 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, ארטישוק במרינדה, חצילים בגריל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מגש אנטיפסטי, מגש אפרסק אנטיפסטי, ו מגש אנטיפסטי בגריל עם איולי לימון.
הוראות
מסדרים את כל הרכיבים באופן דקורטיבי על מגש גדול.
להניח פלפלים על צדיהן על מדפים של מבערי גז ולהפוך את הלהבות במתינות גבוהה. צלי, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 5 עד 8 דקות. (או צלייה על מתלה של מחבת מטאטא על 4 סנטימטרים מחום, פונה לעתים קרובות, 15 עד 20 דקות.)
להעביר לקערה, ואז לכסות, ולתת קיטור 10 דקות. לחלופין, מניחים פלפלים בשקיות פלסטיק resealable כדי קיטור. לקלף פלפלים ולהשליך גבעולים וזרעים.
חותכים לאורכו לרצועות 1 אינץ ' רחב.
בקערה, המקום ניקה פלפלים. דוס עם חומץ בלסמי, מלח ופלפל, לפי הטעם.