מחבת צרוב שרימפס ושיפודי צדפה
אם 51 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שרימפס צרוב מחבת ושיפודי צדפה יכול להיות סופר חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו ג'מבו, צדפות ים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שיפודי שרימפס מתובלים וצדפות, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו שיפודי פטריות-צדפה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל בינוני גבוה לחום גבוה.
על שיפודי במבוק, חוט 4 שרימפס על 4 שיפודים, 4 צדפות על כל אחד 4 שיפודים. מתבלים גם חסילונים וגם שיפודים בצדפות עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מערבבים פפריקה, פלפל כתוש, גרידת לימון ופטרוזיליה בצלחת קטנה.
מפזרים עשבי תיבול ותבלינים משולבים על שרימפס ולשפשף.
הוסף 1/2 סיבוב של המחבת של שמן זית כתית נוספת ,( 1 1/2 כפיות), למחבת החמה ולצרוב את השרימפס 3 דקות בכל צד או עד מכורבל וורוד. לסחוט את המיץ של 1/2 לימון על המחבת ולהסיר מגש חם. להחזיר מחבת לחום ולהוסיף שמן שנותר. לבשל צדפות 3 עד 4 דקות בכל צד או עד קרמל בצבע. לסחוט את המיץ של 1/2 לימון על המחבת ולהעביר שיפודים למגש לאורך שרימפס בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.