קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ממרח אבוקדו תירס חרוך עם צ'יפס

ממרח אבוקדו תירס חרוך עם צ'יפס
ממרח אבוקדו תירס חרוך עם צ'יפס עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, מלח ופלפל, שבבי תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו תירס חרוך עם צ'יפס תירס, צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה, ו ממרח אבוקדו תירס חרוך.

הוראות

1
הסר את הקליפה החיצונית מהתירס ולשחרר את המשי מבלי להסיר. דאנק למים ומניח ישירות על גריל חם במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהגריל.
3
הסר קליפות ומשי הנותרים ולחתוך את הגרעינים הנחה של קלח.
4
מערבבים את כל החומרים בקערה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים עם שבבי תירס כחולים, צהובים ולבנים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.