ממרח אבוקדו תירס חרוך עם צ'יפס עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, מלח ופלפל, שבבי תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו תירס חרוך עם צ'יפס תירס, צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה, ו ממרח אבוקדו תירס חרוך.
הוראות
1
הסר את הקליפה החיצונית מהתירס ולשחרר את המשי מבלי להסיר. דאנק למים ומניח ישירות על גריל חם במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהגריל.
3
הסר קליפות ומשי הנותרים ולחתוך את הגרעינים הנחה של קלח.
4
מערבבים את כל החומרים בקערה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים עם שבבי תירס כחולים, צהובים ולבנים מטוגנים.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.