קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מקרון אגוזי לוז טבול בשוקולד

מקרון אגוזי לוז טבול בשוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו מקרון אגוזי לוז טבול בשוקולד. המתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וידידותי ל-Fodmap מגיש 24 ומחיר 42 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 125 קלוריות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, חלבונים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקרונים טבולים בשוקולד, מקרון קוקוס טבול בשוקולד ומקרוני שקדים טבולים בשוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים אגוזי לוז ו-1/4 כוס סוכר במעבד מזון; מעבדים עד שהאגוזים טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים ממרח שקדים, חלבונים ושארית הסוכר; מעבדים עד לתערובת אחידה, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
חותכים חור קטן בקצה שקית מאפה או בפינה של שקית ניילון בטוחה למזון; להכניס קצה מאפה כוכב גדול. ממלאים שקית בתערובת אגוזי לוז. צינור 1-1/4 אינץ'. רוזטות במרחק של 2 אינץ' זה מזה על גבי ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
אופים 12-14 דקות או עד שחום בהיר. מצננים על מחבתות 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
7
טובלים תחתית כל עוגיה בשוקולד מומס; לתת לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
8
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בשעווה; מקררים שעה או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי למקרונים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bodegas Naveran Dama Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה קאוואות וינטג' שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, שנותן ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.