מרק האפונה הטעים של ריק עם בשר חזיר יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שום, חזיר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. . מתכונים דומים: בננה ספליט פאדג': חטיף קיץ טעים, מרק מאכלי הים האדום של ריק ביילס בצ'ילה, ו מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס.
הוראות
1
מניחים את האפונה לפצל לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; תן לעמוד לפחות 3 שעות. יש לשטוף אפונה עד המים פועל ברור; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מטגנים בצל, גזר וסלרי בשמן חם עד רך, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים שום וקמח עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
5
שלב אפונה, תערובת בצל, מרק עוף 6 כוסות, עלה דפנה, פלפל שחור, ותימין יחד בסיר גדול. מערבבים עצמות צוואר לתוך תערובת מרק עוף, מוסיפים יותר מרק עוף לפי הצורך כדי לכסות את העצמות לחלוטין. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, מכסים את הסיר, ומבשלים עד אפונה מומסת בשר נופל מן העצמות, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מעביר עצמות לצלחת כדי להתקרר.
7
מערבבים קוביה חזיר לתוך מרק. כאשר עצמות הצוואר קרירות מספיק כדי לטפל, להסיר בשר שנותר מן העצמות; להשליך עצמות ומערבבים בשר למרק. המשך להתבשל עד בשר חזיר מחומם דרך, כ 5 דקות.