תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק שום בצל לא יאומן עם צ'יפס גבינה. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמפניה, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Caramelized-מטבל בצל עם כוסברה - שום פיתות צ'יפס, Caramelized-מטבל בצל עם כוסברה - שום פיתות צ'יפס, ו מרק בצל עם לחם גבינה שום הרבי.
הוראות
1
בסיר תחתון כבד להמיס שמן וחמאה על חום גבוה להוסיף את הסוכר החום ואת הבצל מן vadillas את הבצל האדום לחום נמוך בינוני. מבשלים לאט ערבוב מדי פעם עד caramelization מתחיל בנקודה שבה הבצלים מבושלים עד להמסת הסוכרים בבצל, ובכך גורם בראונינג. בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיף את שאלוט ובישול שום במשך 5 דקות יותר. אם יש לך זמן ללכת 30 דקות יותר של בישול כדי להביא את הטעמים המורכבים של סוכרים בצל.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מפזרים את הקמח על הבצל המקורמל ומערבבים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים טימין, עלה דפנה, רוזמרין, מלח ופלפל.Deglaze עם שרי ושמפניה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמפניה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים מרק ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6
הסר עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
7
מניחים את כלי מרק או ramekin על תבנית אפייה רדודה. מרק באופן שווה לתוך ramekins.
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים לחם קלות על גבי ומניחים גבינה על לחם.על תבנית האפייה בצד ימין את ramekins אבל לא נוגע מפזרים את גבינת פרמזן ב 6 ערימות.צלוי בתוך ramekin עד gruyere נמס תוסס. לפקוח עין על זה! אפשר להכין את הגבינה על המרק לפני צ ' יפס הפרמזן. אז להסיר את המרק בעוד חום פריך.הם יהיו זהובים ורך כאשר נעשה.