מרק בצל עם פונטינה וטימין
מרק בצל עם פונטינאן ותימין לוקח בערך 39 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 338 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עלי טימין, בצל וידאליאן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מושלם לסתיו . 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק בצל עם פונטינאן וטימין , פונטינה אפויה עם שום, שמן זית וטימין ופיצה פונטינה, שומר ובצל .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בסיר בינוני וכבד מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים, המלח והפלפל. מבשלים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהבצל רך, כ-10 דקות.
מוסיפים את הטימין והמרק. מבשלים ללא מכסה עד שהבצל רך, כ-15 דקות.
מחלקים את המרק בין 4 הרמקינים העמידים לתנור. מחלקים את קוביות הלחם בין הרמקינים. מעל כל אחד מהם פרוסות גבינת פונטינה.
מניחים מתחת לפטם, עד שהגבינה מזהיבה ומבעבעת, כ-4 דקות.