צריך ללא גלוטן ומרק ראשוני? מרק דלורית עם מרווה ופרמזן קרוטונים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מרווה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק דלורית עם מרווה קלויה וקרוטונים, דלעת סקווש & מחית שעועית לבנה עם קרוטונים בייקון מרווה, ו דלעת סקווש ופרמזן פסטה עם מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 F. בקערה גדולה, לזרוק את הדלעת עם 2 כפות של שמן זית, 2 כפיות של מלח, והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה מעוטרת וצולים בתנור במשך 15 דקות. הפוך את הקוביות ולהמשיך צלייה במשך 15 דקות או עד שהם caramelized; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3
בתנור הולנדי או סיר גדול, מחממים את החמאה ואת השמן הנותר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל, הסלרי, המרווה והמרווה, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות שקופים ורכים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הסקווש, מרק, ואת המלח הנותר ומביאים לרתיחה. חום נמוך ומבשל במשך 30 דקות או עד הנוזל הוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום. באמצעות בלנדר או מעבד מזון, למזג את המרק בקבוצות עד חלקה. חזור לסיר והתחמם. למעלה עם מרווה ופרמזן קרוטונים ופרמזן מגוררת