קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון

מרק מיסו עם כרוב נאפה ואודון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק מיסו עם כרוב נאפה אודון. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקה, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק אטריות אודון מיסו, מרק אטריות אודון מיסו, ו כרוב נאפה תאילנדי ומרק בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפטריות בקערה חסינת חום בינונית ומוסיפים את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לשבת עד הפטריות התרככו, כ -12 דקות.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, כ 5 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את המרק או המניה ורוטב סויה ומערבבים לשלב. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הפטריות מהנוזל שלהם ולהוסיף אותם לסיר.למדוד 1 כוס של נוזל פטריות, להיזהר לא לכלול כל משקעים מתחתית הקערה, ולהוסיף אותו לסיר. מביאים לרתיחה. (להשליך את הנוזל פטריות שנותר.) להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הפטריות רכות, על 15 דקות. בינתיים, מוסיפים את אודון לסיר של מים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
לנקז במסננת, תוך ערבוב, לשטוף את האטריות עם מים קרים עד שהם מקוררים ולא דביק יותר. מחלקים את כל אודון בין 4 מרק עמוק או קערות אטריות; להפריש.כאשר הפטריות מוכנות, מוסיפים את הכרוב למחבת, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהכרוב רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את מיסו ומערבבים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך. לפצח את הביצים, אם באמצעות, לתוך תערובת מבעבעת ומבשלים עד הלבנים נקבעים והחלמונים עדיין נוזליים, על 2 עד 3 דקות. מחלקים את המרק והביצים בין קערות האטריות, נזהרים לא לשבור את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
מיסומיסו
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מגישים מיד, עובר togarashi בצד לזרות אם תרצה בכך.