המתכון של מרק שעועית שחורה ניתן להכין תוך כ-45 דקות . , אתה מקבל ארוחה בסגנון 8. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מכיל 228 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פלפל, פלפל ג'לפנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק עדשים שחורות ושעועית שחורה , רוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או משחת שעועית שחורה) ורוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או משחת שעועית שחורה) .
הוראות
1
בקערה קטנה, מועכים פחית שעועית שחורה; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול מטגנים בשמן את הסלרי, הבצל, הפלפל האדום והג'לפנו עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, הכמון, הכוסברה, הרוטב החריף, הפלפל, עלה הדפנה, השעועית הנותרת ושעועית פירה שמורה. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו
4
לזרוק את עלה דפנה. מערבבים פנימה מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
5
מקשטים כל מנה ב-1 כף שמנת חמוצה ו-1-1/2 כפיות בצל ירוק.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Domaine Carneros Brut עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-27 דולר לבקבוק.
דומיין קרנרוס ברוט
בציר המתוארך בכל שנה, Domaine Carneros Brut Cuvée מייצג את מיטב הפינו נואר והשרדונה של קרנרוס שיוצרו ליין מבעבע קלאסי. הכינוי הוא 100% קרנרוס. הברוט התיישן בבקבוק במשך שלוש שנים לפני השחרור. זה ימשיך לפתח עומק ומורכבות נוספים ככל שהוא יתבגר. לקוויה זו ניחוחות של פרחי אחו, אגסים וקליפת הדרים משופרים עם תווים של טוסט, וניל ותבלינים. היין בנוי בצורה אלגנטית, עשיר, עגול ובעל טעם עם גימור קרמי ארוך המהווה את סימן ההיכר של יינות דומיין קרנרוס. מוגש יפה עם גבינות שמנת כפולות או משולשות, הוא גם מתאים במיוחד עם צדפות, רכיכות, דגים, עופות, מטבח אסיאתי וקליפורניה.