מרק תפוחי אדמה שמנמן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק תפוחי אדמה שמנמן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו סלרי, פטרוזיליה, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה שמנמן, מרק תפוחי אדמה שמנמן, ו מרק גבינת תפוחי אדמה שמנמן.
הוראות
ב-3 קאט. סיר על אש בינונית, שלבו מים, חמין, תפוחי אדמה, בצל, סלרי, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את כיסוי האש ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מוסיפים 1-3 / 4 כוסות חלב.
שלב קמח עם החלב שנותר; מערבבים ליצירת עיסה חלקה.
מוסיפים למרק תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהוא מסמיך ומבעבע.
מוסיפים כמות קטנה של נוזל חם לשמנת חמוצה; מערבבים לערבב. מוסיפים בהדרגה למרק תוך ערבוב מתמיד; מחממים אך לא מרתיחים.
מוסיפים פטרוזיליה ועירית ממש לפני ההגשה.