המתכון ניוקי הזהב, פריך עם שעועית פגז בקיץ יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 400 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות chanterelle, עגבניות שרי, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ 101 ספרי בישול יש 28 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו בסוף הקיץ מרק עגבניות עם שעועית פגז, דיונון טבעות פטרוזיליה, סלט טאקו הצדפה פריך, ו טאקו קליפה פריך קל (מתכונים דומים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.