המתכון זוקיני ריקוטה ניוקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו פלפל, חלמונים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו ניוקי זוקיני ריקוטה ותירס ברוטב גורגונזולה קרמי עם פנקטה מתפוררת פריכה, ניוקי ריקוטה, ו ניוקי ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקישואים והמלח, נותנים לנקז במסננת במשך 20 דקות, מניחים במגבת תה וסוחטים החוצה כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מערבבים את הקישואים, בזיליקום, לימון, ריקוטה, ביצה, גבינה ופלפל ולאחר מכן לערבב מספיק קמח כדי ליצור בצק שאינו דביק מדי לעבוד איתו.מחלקים את הבצק, מתגלגלים למיתרים עבים 1 אינץ', חותכים לחתיכות 1 אינץ ' ומתגלגלים על לוח ניוקי או מזלג באמצעות קמח מספיק כי הבצק לא מקל על הכל.מבשלים את הניוקי במים רותחים עד שהוא צף, להסיר וליהנות ברוטב האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ניוקי
לפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)