קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו

ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו
המתכון ניוקי עם שרימפס, אספרגוס, ו פסטו מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן משובצת מראש, עלי בזיליקום, שום בבקבוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ו ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
הוסף ניוקי למחבת; לבשל 4 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה על פני השטח).
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר ניוקי עם כפית מחוררת; מקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
4
הוסף אספרגוס ושרימפס למחבת; לבשל 5 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
ניקוז.
6
הוסף תערובת שרימפס לניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שרימפסשרימפס
7
שלב הנותרים 1 כף מים, בזיליקום, הבא 4 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
באזיל!באזיל!
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
טפטוף שמן דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
9
מוסיפים תערובת מלח ובזיליקום לתערובת שרימפס; זורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
באזיל!באזיל!
מלחמלח
10
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו