ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו
המתכון ניוקי עם שרימפס, אספרגוס, ו פסטו מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן משובצת מראש, עלי בזיליקום, שום בבקבוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ו ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
הוסף ניוקי למחבת; לבשל 4 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה על פני השטח).
הסר ניוקי עם כפית מחוררת; מקום בקערה גדולה.
הוסף אספרגוס ושרימפס למחבת; לבשל 5 דקות או עד שרימפס נעשים.
הוסף תערובת שרימפס לניוקי.
שלב הנותרים 1 כף מים, בזיליקום, הבא 4 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
טפטוף שמן דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת מלח ובזיליקום לתערובת שרימפס; זורקים למעיל.