סביצ'ה
סביצ'ה מתכון יכול לספק השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 8 שעות ו-20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך צדפות מפרץ, עגבניות, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה יוצא מן הכלל. נסו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים צדפות ומניחים בקערה בגודל בינוני.
יוצקים מיץ ליים על הצדפות. הצדפות צריך להיות שקוע לחלוטין מיץ לימון. צנן את מיץ הלימון וצדפות כל היום או הלילה עד שצדפות אטומות (אתה לא יכול לראות דרכם).
ריק 1/2 של מיץ ליים מהקערה.
מוסיפים עגבניות, בצל ירוק, סלרי, פלפל ירוק, פטרוזיליה, פלפל שחור, שמן זית וכוסברה לתערובת הצדפות. מערבבים בעדינות.
מגישים את המנה הזאת בכוסות מפוארות עם פרוסת סיד תלוי מעל השפה להשפעה.