סביצ'ה חסילונים
סביצ'ה חסילונים הוא המנה העיקרית באמריקה הלטינית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 223 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כוסברה, מלח, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), סביצ'ה דה קמרון (קוקטייל סביצ' ה חסילונים), ו סביצ'ה דה קמרונס (סביצ' ה חסילונים קולומביאנים).
הוראות
מרתיחים את השרימפס: בסיר גדול, מביאים לרתיחה 4 ליטרים של מים, מלוחים עם מלח 2 כפות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 1 דקה עד 2 דקות לכל היותר, תלוי בגודל של שרימפס. (יתר בישול השרימפס יהפוך אותו גומי.)
הסר שרימפס עם כפית מחוררת ומניח לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
חותכים שרימפס, מערבבים עם לימון ומיץ לימון:
חותכים כל פיסת שרימפס לשניים, או לחתיכות באורך אינץ'.
מניחים את השרימפס בכוס או קערה קרמית.
מערבבים את לימון ומיץ לימון. מכסה ומקרר במשך חצי שעה.
מערבבים בצל אדום קצוץ וסראנו צ ' ילה. מקררים חצי שעה נוספת.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הכוסברה, המלפפון והאבוקדו.