סטייק טי בון בגריל דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 865 קלוריות, 74 גרם חלבון ו-58 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 יגידו שזה הגיע למקום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תיבול סטייק מונטריאול, חומץ יין אדום, שמן קנולן ומים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 14%. נסו סטייק טי עצמות בגריל, סטייק טי עצמות בגריל עם קונפי בצל בלסמי וסטייק טי בון מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את 10 המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים סטייקים; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים סטייקים, מכוסים, על אש בינונית במשך 8-12 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ניתן לשלב סטייק טי בון עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.