קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

סטייקים עם רוטב בצל צרפתי

סטייקים עם רוטב בצל צרפתי
סטייקים מתכון עם רוטב בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מרק בקר, בצל, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור יום ולנטין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. נסו סטייקים של סולסברי עם רוטב בצל צרפתי, סטייקים בגריל עם רוטב בצל בצל בצל, ו סטייקים טונה סיציליאנית ברוטב בצל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מפזרים סטייקים עם טימין, פלפל ואבקת שום. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, סטייקים חומים ב 1 כפית חמאה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת הקפיצו פטריות ובצל בחמאה שנותרה עד שהם רכים. הפחיתו את החום לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים יין או מרק למחבת, תוך ערבוב לשחרור חתיכות שחומות; מבשלים 2-3 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף קונסומה ומים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מחזירים סטייקים למחבת. מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (למדיום-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מגישים עם לחם צרפתי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי ג ' אדו פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
לואי ג ' אדו פינו נואר
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.