קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סלט סקאלופ חם

סלט סקאלופ חם
סלט צדפות חם לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 15 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 176 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי . גשו לסופר וקנו פלפל, שום, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: סלט צדפות ותרד עם רוטב חם , סלט צדפות חם ליום הולדתה ה-100 של ג'וליה , וסלט סקאלופ מפרץ חם 20 דקות עם קישואים ואספרגוס .

הוראות

1
במחבת גדולה, מטגנים את הצדפות בשמן במשך 2 דקות מכל צד או עד שהם יציבים ואטומים.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת מטגנים פלפל אדום ושום 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים רוטב לסלט ומים; מבשלים 2-3 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם. מחזירים צדפות למחבת; מבשלים 2-3 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלטרוטב לסלט
צדפותצדפות
2 כוסות בשר צבי מבושל חתוך לקוביות2 כוסות בשר צבי מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את הירוקים בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים תערובת סקאלופ ומערבבים קלות; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פלפלפלפל

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את שרדונה של יקב אלדרברוק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
יקב אלדרברוק שרדונה
יקב אלדרברוק שרדונה
ניחוחות של אננס ומנגו מודגשות עם וניל, אניס וקוקוס. הפה מלא ברמזים של אגס וחמאה, עם גימור שקדים קלוי ארוך. יין זה משתלב היטב עם סלט שרימפס שומר ולימון, צדפות ים עם סלסת מנגו, לובסטר עם רוטב תירס צלוי, עוף עם בייקון מעושן תפוח ואורז בר, ריזוטו דלעת עם מרווה, סלמון עם רוטב זעפרן לימון.