סלט שעועית ירוקה פשוט
סלט שעועית ירוקה פשוט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 931 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חומץ שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט שעועית ירוקה פשוטה עם רוטב לימון, סלט ירוק פשוט, ו סלט ירוק פשוט עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שים סיר בינוני על אש בינונית גבוהה ולהוסיף 2 כפות שמן זית. לאחר השמן חם, להסיר את המחבת מהחום ולהוסיף את גרגרי החיטה, ואז לחזור לחום.
מוסיפים קמצוץ מלח ומאפשרים לגרגרים להרים כוסית.
מוסיפים 3 1/2 כוסות מים ומבשלים עד גרגרי החיטה מתחילים להתפרק והמים נספגים בעיקר, כ 45 דקות. טעם; הם צריכים להיות לעיסים אבל מוצקים. תניח בצד.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים מלח עד טעם המים כמו מי ים מתונים. איך תדע? תטעם טיפת מים.
הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם מים קרים.
מוסיפים כמה קוביות קרח ומניחים את הקערה במסננת. מערבבים את השעועית הירוקה לאמבט הקרח בתוך המסננת כדי לעורר כל שעועית כי הם רפויים. מסננים ומוסיפים אותם למים רותחים; מבשלים 2 עד 3 דקות. השתמש בכף מחוררת או עכביש כדי להסיר את השעועית מהמים, מיד להעביר אותם בחזרה לאמבט הקרח. אפשר להם לשבת באמבט קרח לכמה דקות, מערבלים אותם בעדינות.
להעביר את השעועית הירוקה למגבת מטבח יבש לטפוח.
מעבירים אותם לקערת הגשה ומקררים.
בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 2/3 כוס שמן זית, חומץ שרי וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. כאשר מוכן לשרת, להוסיף את גרגרי החיטה שעועית טפטוף עם ויניגרט לפי הטעם. לזרוק לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל, במידת הצורך.