אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך פלפלים חלפיניו, גבישי פקטין פירות, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו סלסה אפרסק, סלסה אפרסק, ו סלסה אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעקר צנצנות ומכסים.
2
בסיר גדול, לשלב אפרסקים, בצל, פלפל, כוסברה, שום, כמון, חומץ, גרידת סיד. מערבבים יחד פקטין ו 1/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה, ומערבבים הנותרים 3 1/2 כוסות סוכר. להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גרידת ליים
עלי וגבעולי כוסברה
אפרסק
חומץ
שום
פקטין
פלפל
כמון
בצל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום, ומערבבים במשך 5 דקות.
4
יוצקים סלסה אפרסק לתוך צנצנות מוכנות, משאיר שטח אוויר 1/4 אינץ'. חותם, ולעבד באמבט מים רותחים במשך 15 דקות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.