קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סלסה ענבים!

סלסה ענבים!
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לך ציפורן טחון, קינמון טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: סלסה ענבים, סלסה ענבים, ו סלסה ענבים.

הוראות

1
מערבבים ענבים אדומים, ענבים ירוקים, ענבים שחורים, עגבניות רומא, בצל, פלפל צ ' ילה סראנו, שום, קינמון, ציפורן, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה. מכסים ומקררים במשך 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
פלפל סראנופלפל סראנו
ענבים שחוריםענבים שחורים
פלפלפלפל
ענבים ירוקיםענבים ירוקים
ענבים אדומיםענבים אדומים
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.